Cuibușoarele de nebunii din Sibiu. Saloanele de masaj erotic ce oferă servicii mai mult decât ”erotice”

Vremurile în care ”damele” de companie mergeau la ieșirile din Sibiu ca să își ofere serviciile sau la barurile unor hoteluri cunoscute din oraș, par de mult apuse. Saloanele de masaj erotic par acum să fie varianta preferată de a ”agăța” clienții. Cel puțin cinci astfel de locații sunt funcționale în zona Sibiului.

Nu este un secret că Sibiul este un magnet pentru turiști în ultimii ani. Dacă mai punem în balanță și faptul că introducerea de noi zboruri către și din Sibiu aduc și ele turiști și mai mulți, atunci cu siguranță putem spune că Sibiul este un oraș în care oportunitățile de prosperitate de pe urma turiștilor sunt din ce în ce mai mari.
Există și o altă categorie de ”afaceri” care prosperă din ce în ce mai mult în oraș. Cea la care toată lumea merge pentru un masaj ”de relaxare”. Departe de ochii rău voitorilor, serviciile oferite de fete frumoase sunt însă mai mult decât erotice și oferta este mai mult decât completă.
La o simplă căutare pe internet masaj erotic sibiu se poate descoperi cu ușurință că în Sibiu există cel puțin cinci locații care ofertă oficial servicii de masaj erotic. Toate își expun oferta generoasă și nu se feresc aproape deloc să detalieze în ce constă ”oferta”. Majoritarea oferă bineînțeles servicii la care ”finalizarea” e inclusă într-un pachet complet de servicii. Cei mai ”cunoscători” ai acestor saloane sunt taximetriștii. Aceștia le știu pe toate și după ce discuți cu ei poți să îți dai seama că afacerea cu saloanele de masaj erotic este mai mult decât ”erotică”.
”Tentațiile” de la Șelimbăr
jacuzziTemptation Massage funcționează în Șelimbăr pe Călugăreni, o stradă ferită de ochii lumi. Taximetriștii zâmbesc când îi întrebi de adresa respectivă. ”Sunt fete frumoase acolo. Nu am intrat, dar așa am auzit. Merg mulți turiști la adresa aceea”, ne povestește Alin, un tânăr care lucrează pe taxi de trei ani.

”Am dus mulți clienți acolo. Cine se pricepe știe ce e la adresa aceea”, ne-a mai spus acesta. Prețurile încep de la 100 de lei pentru 40 de minute de masaj, dar tariful urcă în funcție de ce ”servicii” aleg clienții. Cei de aici oferă băutură din partea casei, iar fetele se pot deplasa și la hotel. Mai mult se pot organiza și petreceri private. Clientul își alege maseuza direct de pe site-ul salonului, acolo unde sunt postate zeci de fotografii cu fetele angajate.

hot-womanPe Morilor, cea mai ”populară” locație din oraș
Unul dintre cele mai cunoscute saloane de masaj erotic din Sibiu este Hot Woman de pe strada Morilor. Toți taximetriștii cunosc locația. ”Multă lume merge acolo. Sunt și sibieni care se ”relaxează” la acel salon. E luxos și au fete frumoase. Păi numai weekendul trecut am dus acolo vreo 8 clienți”, ne mai povestește Alin.

”Toate masajele sunt garantate sa va ofere o experienta senzuala, relaxanta, o cale de a scapa de grijile zilnice. Odata ce ati incercat unul dintre masajele noastre mai mult ca sigur veti dori sa reveniti. Cel mai luxos salon de masaj erotic din Sibiu”, se arată în descrierea făcută salonului chiar pe pagina oficială de internet a acestuia. Spre deosebire de celelalte saloane, cei de la Hot Woman oferă și ”masajul pentru cupluri” și chiar și oferte aniversare cu reduceri de 10 la sută pentru cei ce își sărbătoresc ziua de naștere.

Pentru mai multe poze cu salonul de masaj erotic Hot Women din Sibiu vizitati: http://www.hot-women.ro/

Good Life pe Teclu. Program doar ”de noapte”
masaj-tecluLa fel de cunoscut este și salonul de masaj erotic de pe strada Teclu. Cei de la ”Good Life” oferă servicii doar de noapte, între 19.00 – 5.00 și doar pe baza unei programări telefonice făcută din timp. Serviciile încep de la 150 de lei pentru 60 de minute, iar pachetul minimal oferă inclusiv ”finalizare prin masaj” și ”asistență la duș”.

Oniris, doar cu programare
Mult mai discreți în ceea ce privește descrierea serviciilor oferite sunt cei de la Oniris. Brandul ONIRIS a aparut in 2008 la Sibiu si din 2009 este prezent si in Tirgu Mures. ”La salonul de masaj erotic onorisONIRIS veti experimenta o stare de relaxare totala intr-o atmosfera mistica, invaluiti in arome fine de uleiuri parfumate si in sunetele blande ale muzicii ambientale”, se arată în descrierea oferită pe pagina de web.

Prețurile de aici pornesc de la 150 lei pe oră, iar masajul este compus din masaj de relaxare, body massage si masaj erotic, ”efectuat de o delicioasa masseuza nud”.

Body Touch de pe Bucegi. Masaj la piscină
Șapte fete așteaptă clienții zi de zi și la salonul de pe strada Bucegi. Cei de aici s-au gândit să ofere un serviciu în plus față de concurență și au introdus masajul erotic cu maseuză la piscină, la prețul de 300 de lei pentru o oră și jumăte, dar și aici un masaj ”body to body”.

”Toate saloanele au clienți, fie vorbim de turiști fie că vorbim de localnici. Și din oraș sunt mulți. Majoritarea nu merg acolo cu mașinile lor. La mulți merg și acasă fetele. Am dus și eu câteva”, ne-a mai spus Alin. surse foto: Paginile oficiale de web ale saloanelor.

Sursa: oradesibiu.ro

Leave a comment

Filed under Diverse, Stiri Sibiu

Leave a comment